maandag 29 juli 2013

Wasdag & simple Hairdo

Hee Zeytin,

Vandaag zoals elke zondag met de hubby naar de bios en ik heb me haartjes alweer gewassen.  En...en...en ik heb een nieuwe conditioner in me lade maar daarover meer. Zoals altijd was ik me vlechtjes in twee delen  Ik focus alleen maar op me hoofdhuid. Me shampoo was de Deepclean van Organic Roots Stimulator. Daarna een DC gedaan. De conditioner aangebracht tot waar ik denk dat me eigen haar is. Heb het iets van  30 minuten ingelaten. Daarna  uitgespoeld en dan gewikkeld in een handdoek. Leave in in gedaan en 40 minuten onder de droogkap. Droogkap stand op hoog gezet, me oortjes bedekt zodat die er niet vanaf verbranden. Het haar veranderde ik steeds onder de droogkap zodat het goed droog werd van alle kanten. Toen ik klaar was heb de voorkant lichtjes ingevet met me olie mix. Ik wilde een simple style hebben en heb dan besloten om 2 twisten aan de zijkanten te doen. Die vast gemaakt met haarpinnen. En dan de plukjes van de twistjes en ook wat plukjes van voren genomen en die in een baby haarbandje gezet en klaar. Gelukkig scheen de zon later op de dag.
 

 PS we waren naar Wolverine. Ik vind deze minder
Vorige keer was After Earth als je van moraal gedoe hou. De week daarvoor was....
Ciaaaooo Zeytins:)

9 opmerkingen:

 1. Gorgeous as always! Nu ik dit zo zie mis ik mn vlechen echt! haha. Maar ja moet nog ff wachten voordat die er weer in kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks babe.
   Aach voor dat je denkt kan je ze weer indoen :)

   Verwijderen
 2. Heel mooi die vlechtjes! jij ook haha. Worden die vlechtjes niet te zwaar na het wassen? Vooral bij de haarlijn....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je
   Ja ze worden zwaar tijdens het wassen, Me haarlijn die hou ik apart en de rest verdeel ik in vieren.

   Verwijderen
  2. Het appart houden van de plukjes bij de haarlijn is heel handig! Zal ik ooit ook toepassen bij mezelf :) (mijn excuses voor late reactie (: )

   Verwijderen
 3. Je hebt een heel mooi gezicht dus alles zou je wel staan.. je ziet er weer super uit. x

  BeantwoordenVerwijderen