maandag 21 mei 2012

Part 3: Excursies

Oke Zeytin dit is de laatste

Zo nu en dan zijn er check points, Maar toeristen vallen ze niet lastig. Zorg wel dat je altijd je Paspoort of ID bij je hebt voor het geval dat.

Het land is droog, echt droog. Ga je op excursie neem water mee.
Was vergeten te filmen bij de Old Market, het was ook niet echt bijzonder alleen maar souvenirs en dergelijken, Naama Bay raad ik aan om in de namiddag te gaan want het is kaal en onder de zon is het bloedheet, Er zijn meer restaurants, terrasjes en winkeltjes die nepspullen verkopen en een winkelcentrum die gesloten was toen we daar waren.In de avonduren leeft het daar, overal in Sharm El Shiekh eigenlijk.

Aquascopesubmarine,
Het koraalrif is één en al geweldig, wat een kleuren en die vissen alleen maar oooh en aaah en wow en zoooo  hoor je in die boot, Jammer dat ik net die grote vissen vooral de ballonvis hebt gemist. De boot was gelukkig niet vol zodat we snel konden switchen naar de ander kant als er weer wat spectaculairs te zien was.

Kamelen/Dromedaris tocht fantastisch, de beelden spreken voor zich.
Ik was echt bang voor die broodplaat het was zo heet. 
Het groene stipje dat je ziet in het donker is een lasterstraal die we moesten volgen (want het was donker)
om naar de telescoop te gaan.
De maan, daarop moeten we wachten die kon je als beste zien met de telescoop. Ik heb nog nooit zo een mooie maan opkomst gezien, En het werd gelijk wat lichter in de woestijn.

Ciaaaooo Zeytins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten