zaterdag 24 december 2011

Hai, haaai

Hee lieverds,

Ik weet het, ik weet het, i'm definitely Missing in Action. Het spijt me echt maar ik heb/had het zo druk met van alles, van het heen en weer vliegen van continent naar continent zowel voor zaken, het bezoeken van forums en conferenties, afspraken met bedrijven, alles op papier zetten, hebben en krijgen, weinig slapen, hotel eten en -bedden. Een doorbloeding in me linkeroog krijgen (die eindelijk is weggezakt ) dat was echt eng, Ik leek net een zombie. Alleen maar drukte.
Één ding is zeker in de mannen wereld moet je kei en keihard zijn. Dankjewel mijn Grote, Almachtige God, U heeft mij niet alleen een "Pretty face" gegeven maar ook een goed gevulde hersenpan. Maar die is op dit moment oververhit. Ik moet alles op een laag pitje zetten en de middenstip weer gaan vinden. En dat ga ik doen deze laatste dagen van 2011. Rustig bijkomen en samen met me man 2012 fris beginnen.

Maar goed, hoe gaat het met jullie?
Hebben jullie zin in Kerst, Ik eerlijk gezegd niet, totaal niet. Geen zin om wat dan ook te doen, heb ook geen zin om op bezoek te gaan of te hebben. Gewoon lekker niks doen met me man. Wel gaan we beide dagen eten bij onze favoriete restaurants en misschien dan naar de bios. Eerste Kerstdag overdag zullen we bivakkeren in de woonkamer. De bankstel uitklappen en voor de televisie hangen met hapjes en tweede Kerst dag zien we wel waar we met de auto belanden misschien langs het strand voor een frisse neus...heerlijk. Ik heb geen enkel Kerst prulletje in huis gehaald. Alleen mijn all time favo. geur kaarsen van Rituals, afbakboodjes, beleg, sapjes, zwarte olijven natuurlijke en twee flessen wijn :)


Hoe ik me haartjes draag deze Kerst?
Ik heb weave gezet van die korte krulletjes heb het al 2 dagen. De hubby zegt dat ik helemaal niet meer op een Surinaamse lijkt maar meer op een Somalische met die zwarte krulletjes. Volgende post meer. De afgelopen periode heb ik helemaal geen nieuwe dingen gedaan, nog geprobeerd. Helemaal niks, nada. Alleen maar Braid outs met een diadeem gedragen af en toe Ella op gedaan en de Turban natuurlijk.

Zo Zeytins dit was effe een snelle update van hoe of wat en ook om hai te zeggen. Aan me nieuwe Zeytins zeg ik dankjewel voor het volgen en welkom, nu dat ik iets minder aan het bloggen ben neem de blog rustig door. Misschien zijn de meeste vragen al beantwoord. Het lijkt misschien bot om alleen maar linkjes naar jullie terug te mailen maar me Regimen, de haarsupplemnten, wat voor relaxer, wanneer ik heb geknipt en waarom, de salon waar ik naar toe ga en dergelijken ze zijn allen in me blog te lezen.

Gefeliciteerd aan de nieuwe Naturals en succes aan de meiden die (nog) in de Transit. zitten. Je zal het merken wanneer het echt tijd is om te knippen en geloof me je haar zal 1000, 1000,1000,1000 keer zachter aanvoelen dan dat het aanvoelde als uitgroei.
Ik wens jullie allemaal heel veel succes met jullie haarreis

Ik kom heel snel terug met foto's van me nieuwe haarstyle...Ciaaaooo lieverds :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten