zondag 1 augustus 2010

Hair Update


Zeytins hier een snelle update van wat er nu gaande is tussen mij en me haartjes
Op dit moment ben ik in toe Bantu knots out(alweer). Me laatse wasbeurt was afgelopen Donderdag en dat was een Cowash met....Inecto Conditioner. Dat is echt mijn Conditioner dames ik zal vaker erover schrijven,voor mij echt geen andere. Airdry gedaan in 4 staartjes. Voor me bantu knots doe ik drie knotjes. 2 voorin en eentje achter. Ik maak geen rechte scheidingen. Ik gebruik me vingers.

I'm really liking this. De laatste keer dat een stijltang op me haartjes was, was op de dag van mijn relaxer. Ik moister & Seal met Kera Care Hairdress en Argan olie. Ik ben Lay back en Thank God zijn me haartjes ook Lay back. Niks tot weinig dat breekt of uitval. Ik kam me haartjes alleen op wasdagen. Maar ga wel elke dag met de vingers door me haren . Wat ik echt wil hebben zijn van die bloemmetjes haarspelden om het zo nu en dan op te vrolijken. In de avonduren zet ik die bantu knots losjes weer in.

Zo simpel
Nou meiden dat is het weer, Take Care.....Ciaaaooox

4 opmerkingen:

 1. Ja heerlijk als je haar meewerkt! Dat ken ik.

  Ooh en die bloemetjes zullen je hairdos nog meer sieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja echt he D
  als je haren normaal doet

  Ik ben echt aan het rond kijken voor die clipjes maar zie net die ene niet die ik wil hebben.ik denk dat ik ze zelf ga maken:)
  Heb 2 neppe Orchideeen hier liggen in het stof dus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey girl,
  Je haar ziet er fantastisch uit zoals gewoonlijk.
  Die bloementjes zijn inderdaad leuk. Ik wist dat ze die bij bijoux brigitte verkopen, maar vind ze daar superdeur, nu was ik laatst bij de Zeeman en daar waren ze natuurlijk spotgoedkoop, dus als je nog zoekt kijk dan daar eens.
  xxx Rachelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Rachelle
  Thanks lief
  ik ga meteen kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen