maandag 17 mei 2010

Week 21:Gewassen,Gerold en Getangd


Hai meiden hier een snelle beschrijving van wat ik gedaan heb.
Nadat ik de vlechten heb uitgehaald (zie video)
Me haartjes grondig gewassen met de Detangling shampoo van Creme of Nature en een Deepcondition gedaan met de Nourishing Treatment ook van Creme of Nature. Daarin heb ik Extra vergine Olijfolie en 4 volle eetlepels Glycerine in gedaan, 30 min onder droogkap.
Na lange tijd had ik weer zin om haar rollers in te doen en dat heb ik ook gedaan. Eerst leave in en 1.5 uur onder de droogkap, rollers laten afkoelen en toen had ik het gehad. Was zo moe had een lange dag erop zitten. Kera care Hairdress erin gezet en olie mix aan me punten. Haren goed uitkamt en een snelle crosswrap gedaan, satijnen doek en sjaal erop en naar bed.

Vandaag goed uitgerust wakker geworden (Jaaa ik ben sinds eergister bezig met me haren meiden kom tijd te kort deze dagen lol) Maar ik ga ervoor.
Satijnen doek eraf. Wat ik gedaan heb is het weer uitkammen,


Biosilk Therapy op me uitgroei gedaan en dan getangd met de Sleek & Curl Heb het op 200 graden gezet, 2 keer op me uitgroei en 1 keer over de rest van me haar gehaald. Ik ben heel blij met hoe me haren eruit ziet nu. Ben weer verbaasd hoe goed die kokosolie prepoo heeft gewerkt en hoe goed me haar gewoon voelt. Zie je nou met wat ik bedoel ik twijfel om weer te gaan relaxen? Die dikte wat ik nu heb is gewoon te geweldig. Alleen zijn me punten wat dunner geworden.

Volgende maand ben ik gewoon 6 maanden post relaxer en me haar ziet en voelt gewoon goed, kan het zelf niet geloven!!!!!!!!!!
Me eerste Touch up van het jaar 2010 wat ik van plan was om te doen volgende maand die push ik mooooi naar achteren :)
Nou Kara-zeytins van me, kijk uit naar me volgende blog want de lade waarin ik de prepoo conditioners inzet is leeg...het is leeeeeeg .......Ciaaaoooox :)

5 opmerkingen:

 1. Hee Kiz!!!!!
  Ja he vind ik ook (lol)
  nee echt.....Dankjewel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig haar howr!!;)
  ik heb een klein vraagje, waar koop je zo een puntfles??

  groetjes dina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Dina
  Dankjewel:)
  't flesje heb ik gehaald bij de Tuinen
  het is in een pakket van Henna plus kleurspoeling

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Dina
  Sorry meid ik dacht dat je het over een andere flesje had
  deze v.d video heb ik gehaald bij Majuba

  BeantwoordenVerwijderen